"Гості"




Меню сайту


Посилання на сайти:

//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/220x90_MONMS_static.gif 
//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/departament.jpg
//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/poippo2.jpg 
Наш банер:

Хмаринка тегів

Акція За чисте довкілля розпочата Ансамбль танцю Усмішка ман виставка Вітамін КВН 2015 Ансамбль танцю Сузір'я Веселка 2015 огляд - конкурс переможці Полтавський РБДЮТ фестиваль Молодь обирає здоров'я День благоустрою в РБДЮТ талановиті діти веселка конкурс Весняні канікули виховний захід гурткова роботи дозвілля знай і люби свій край Перлина Весняна толока 2015 Весняний ярмарок атестація педпрацівників дюп конкурс дружин юних пожежних краєзнавство туризм спектр ЮІР Сигнал Увага діти! юні інспектори руху 1 червня день захисту дітей музеї–партнери акції. позашкільна освіта в Україні 2015 КВН 2016 МАН ПРБДЮТ Будинок творчості Полтав Будинок творчості БРБЮТ конкурс мін червона рута


Роздрукувать сторінку


Головна » 2018 » Апрель » 20 » День довкілля!
08:09
День довкілля!

„Єднання з природою - це вибiр, що вiдображає потребу для всiх i кожного з нас визнати нашу роль у збереженнi нашої тендітної планети i екосистем, ресурсiв i природних процесiв, що скрiплюють нас усiх разом”, - Олександр Чабанов.

Всесвiтнiй День довкiлля був установлений Генеральною Асамблеєю Органiзацiєю Об'єднаних Нацiй у 1972 році, щоб вiдзначити вiдкриття Стокгольмської Конференцiї по людському довкiллю.

„Щороку згідно Указу Президента України вже не один рік поспіль в третю суботу квітня відзначається День довкілля.

В цей день охочі мають нагоду виконувати практичні заходи з благоустрою та озеленення населених пунктів, впорядковувати природоохоронні об’єкти та території. Саме в цей перод починаючи з дитячих садочків проводяться ряд лекцій щодо необхідності збереження навколишнього природного середовища, флори та фауни, серед якої ми перебуваємо щодня. Погляньмо навкруги, на парки, сквери, площі, лісосмуги та все навколишнє середовище – все потерпає від сміття. Краще не стане, поки кожен не зрозуміє свою роль в даній ситуації.
Проведення таких акцій, як День Довкілля, День Землі, Зелена толока, місячники з благоустрою та інші потребують координації зусиль місцевої влади, природоохоронних органів, підприємств, організацій та установ, навчальних закладів та шкіл, громадсько-політичних організацій, спрямованих на упорядкування, санітарну очистку в усіх населених пунктах області, від великого міста до маленького села та озеленення території нашої області”.

Щороку, за відповідним розпорядженням голови райдержадміністрації, навесні проводяться акції із забезпечення порядку, санітарного стану та благоустрою на території району, спрямовані на очищення території від минулорічного листя, звалищ гілля та сміття.
Працівники районного Будинку творчості взяли активну участь в прибиранні прилеглої території 18 квітня 2018 року. Впорядкували парк, який прилягає до позашкільного закладу, посадили берізки та ялинки.



Переглядів: 378 | Додав: RBDUT | Рейтинг: 5.0/1

                                                

Емблема закладу

Календар
«  Апрель 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОШУК ПО САЙТУ

Статистика:
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 

Соціальні мережі