"Гості"




Меню сайту


Посилання на сайти:

//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/220x90_MONMS_static.gif 
//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/departament.jpg
//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/poippo2.jpg 
Наш банер:

Хмаринка тегів

Акція За чисте довкілля розпочата Ансамбль танцю Усмішка ман виставка Вітамін КВН 2015 Ансамбль танцю Сузір'я Веселка 2015 огляд - конкурс переможці Полтавський РБДЮТ фестиваль Молодь обирає здоров'я День благоустрою в РБДЮТ талановиті діти веселка конкурс Весняні канікули виховний захід гурткова роботи дозвілля знай і люби свій край Перлина Весняна толока 2015 Весняний ярмарок атестація педпрацівників дюп конкурс дружин юних пожежних краєзнавство туризм спектр ЮІР Сигнал Увага діти! юні інспектори руху 1 червня день захисту дітей музеї–партнери акції. позашкільна освіта в Україні 2015 КВН 2016 МАН ПРБДЮТ Будинок творчості Полтав Будинок творчості БРБЮТ конкурс мін червона рута


Роздрукувать сторінку


Головна » 2014 » Ноябрь » 12 » Інформація щодо роботи сайту Полтавського РБДЮТ
10:07
Інформація щодо роботи сайту Полтавського РБДЮТ

Сайт Полтавського районного Будинку дитячої та юнацької творчості був створений в 2008 році як підрозділ до сайту відділу освіти Полтавської РДА, а з жовтня 2010 року працює автономно.

Мета сайту досягнення ефективного та зручного користування інформацією для загальноосвітніх шкіл, батьків, дітей так і для керівників гуртків та адміністрації закладу. Перш за все, це відкриває всю інформацію про заклад, його діяльність, розвиток та напрями роботи. По-друге, забезпечення доступу до громадськості та поглиблення взаємодії із закордонними, національними й регіональними ЗМІ. Для по кращого висвітлення інформації існує чітке розмежування діяльності Будинку: створення рубрик, відокремлення напрямів роботи, висвітлення новин, присутня система обговорення та багато іншого. Це закріплено модальністю для досягнення зручності користування ресурсом.

Завдання сайту, як позашкільного, це інформування про поточну та планову діяльність Будинку, його узагальнення та аналіз діяльності, формування позитивного іміджу, проведення інформаційної роботи серед учнів та їх батьків, привертання уваги суспільства щодо роботи, стимулювання активності аудиторії сайту.

Так як сайт виконує чітку місію – пропагандувати діяльність Будинку як позашкільного закладу, то сайт це віртуальний представник для суспільства, який популяризує гуртки, роботу керівників та досягнення закладу. Тому для досягнення таких результатів необхідно мати чітку структуру. У випадку сайту Полтавського РБДЮТ, то його структура максимально чітка, із висвітленням найголовніших розділів. Головна сторінка сайту та всі сторінки розділів оснащенні ідентичними засобами швидкої навігації по сайту. Кожен розділ доступний одній або більше груп зареєстрованих користувачів сайту, та, в разі потреби, також анонімним (не реєстрованим) відвідувачам. Дизайн витриманий, кольорова гама доцільна ­– це відповідає зовнішньому вигляду, змісту і завданню сайту. Найголовніше в такому типі сайтів так це зрозумілість та легкість запам’ятовування доменного імені. В нашому випадку http://rbdut.ucoz.ua максимально відповідає імені закладу.

На сайті присутні навчальні та методичні  матеріали, наявні ілюстративні та мультимедійні матеріали. В розділах сайту висвітлені накази щодо проведення масових заходів, гурткова робота за останні три роки. Як підсумок гурткової роботи створено підсайт  http://napryam.ucoz.ru/, який відсвітлює  гурткову роботу.

На сайті розташовані допоміжні функції: наявність доступ до інших популярних соціальних мереж, календар, годинник, календар подій тощо. Сайт повністю сумісний з популярними інтернет-браузерами. Сайт постійно оновлюється, поповнюється новинами і є невід’ємною складовою життя Будинку творчості. 

 

 

Інформацію підготували: Ірина Бурлакова, Лідія Бєлікова та Васюк Євгенія.

Переглядів: 496 | Додав: RBDUT | Рейтинг: 5.0/1

                                                

Емблема закладу

Календар
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОШУК ПО САЙТУ

Статистика:
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 

Соціальні мережі