"Гості"




Меню сайту


Посилання на сайти:

//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/220x90_MONMS_static.gif 
//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/departament.jpg
//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/poippo2.jpg 
Наш банер:

Хмаринка тегів

Акція За чисте довкілля розпочата Ансамбль танцю Усмішка ман виставка Вітамін КВН 2015 Ансамбль танцю Сузір'я Веселка 2015 огляд - конкурс переможці Полтавський РБДЮТ фестиваль Молодь обирає здоров'я День благоустрою в РБДЮТ талановиті діти веселка конкурс Весняні канікули виховний захід гурткова роботи дозвілля знай і люби свій край Перлина Весняна толока 2015 Весняний ярмарок атестація педпрацівників дюп конкурс дружин юних пожежних краєзнавство туризм спектр ЮІР Сигнал Увага діти! юні інспектори руху 1 червня день захисту дітей музеї–партнери акції. позашкільна освіта в Україні 2015 КВН 2016 МАН ПРБДЮТ Будинок творчості Полтав Будинок творчості БРБЮТ конкурс мін червона рута


Роздрукувать сторінку


Головна » 2015 » Декабрь » 1 » КВН 2015
13:48
КВН 2015
     27 листопада 2015 року на базі Розсошенської гімназії відбулися районні змагання огляду-конкурсу команд КВН.
Полтавським районним Будинком дитячої та юнацької творчості огляд-конкурс проводився традиційно, щорічно з метою творчого, інтелектуального і духовного розвитку дітей та молоді,  виявлення та підтримки юних обдарувань, їх цілеспрямованого розвитку та організації змістовного дозвілля.
     На відкритті заходу учасників гри привітала директор районного Будинку дитячої та юнацької творчості Ірина Олексіївна Бурлакова, яка зазначила, що  головними завданнями огляду-конкурсу є в першу чергу виховання у дітей та молоді патріотизму, любові до України, формування особистості та сприяння становленню соціальної зрілості молодих громадян України та формування в учнівської молоді високих моральних та естетичних якостей.
      У відбірковій грі право за звання найкращих та виходу до фінальної гри змагалися команди районного Будинку дитячої та юнацької творчості при Розсошенській гімназії «Вітамін», Тростянецького НВК «7-й кілометр», Мачухівського НВК «Колір сонця», Тахтаулівського НВК «На всі 100», Гожулівського НВК «Формат», Супрунівського НВК «XXІ століття», Кротенківського НВК «25 кадр», Калашниківського НВК «КАКТУСИ».
    Команди - учасниці відбіркової гри змагалися в двох конкурсах: «Візитка» на тему: «Шкільний фарт або формула успіху» та домашньому завданні на тему: «Не щастить в навчанні – пощастить у …», які готувалися за використанням усіх засобів сценічної дії (хореографії, вокалу, пантоміми, сценічного слова).                    
     До фінальної гри пройшли 3 команди. За підсумками оцінювання ІІІ місце – здобула команда Калашниківського НВК «КАКТУСИ» керівник команди Ангелова Юлія Валеріївна, ІІ місце – команда «XXІ століття» Супрунівського НВК керівники команди: Заєць Леся Степанівна та Глушко Людмила Василівна.  Переможцями та володарем перехідного кубку «КВНсона» стала команда «Вітамін» районного Будинку дитячої та юнацької творчості при Розсошенській гімназії, вже багато років поспіль він не залишає стін Розсошенської гімназії завдяки гарно створеному тандему педагогів: Крачка Олександра Георгійовича – керівника гуртка районного Будинку дитячої та юнацької творчості та учителя гімназії Манохіної Ірини Анатоліївни.
переможці огляду-конкурсу 2015

 
Методист районного Будинку
дитячої та юнацької творчості                            М.О. Григорович



 
Переглядів: 509 | Додав: RBDUT | Рейтинг: 5.0/1

                                                

Емблема закладу

Календар
«  Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОШУК ПО САЙТУ

Статистика:
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 

Соціальні мережі