"Гості"




Меню сайту


Посилання на сайти:

//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/220x90_MONMS_static.gif 
//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/departament.jpg
//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/poippo2.jpg 
Наш банер:

Хмаринка тегів

Акція За чисте довкілля розпочата Ансамбль танцю Усмішка ман виставка Вітамін КВН 2015 Ансамбль танцю Сузір'я Веселка 2015 огляд - конкурс переможці Полтавський РБДЮТ фестиваль Молодь обирає здоров'я День благоустрою в РБДЮТ талановиті діти веселка конкурс Весняні канікули виховний захід гурткова роботи дозвілля знай і люби свій край Перлина Весняна толока 2015 Весняний ярмарок атестація педпрацівників дюп конкурс дружин юних пожежних краєзнавство туризм спектр ЮІР Сигнал Увага діти! юні інспектори руху 1 червня день захисту дітей музеї–партнери акції. позашкільна освіта в Україні 2015 КВН 2016 МАН ПРБДЮТ Будинок творчості Полтав Будинок творчості БРБЮТ конкурс мін червона рута


Роздрукувать сторінку


Головна » 2015 » Август » 24 » З Днем незалежності України!
10:35
З Днем незалежності України!
З національним святом українського народу –
Днем незалежності – ми щиро Вас вітаємо!
Благополуччя, щастя, радості, натхнення,
Добра, здоров’я й злагоди бажаємо.
Нехай це свято Вам наснаги додає,
В майбутнє краще доля стежку прокладе.

 

 
 24 серпня відзначається головне державне загальнонародне свято нашої Держави – День Незалежності України. Прийняття у 1991 році Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України стало результатом волі українського народу та його одвічного прагнення до незалежності.
       Наша країна, наш народ вже в котре святкує річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців - бути господарями на своїй землі. Це свято передає дух патріотизму та гордості за народ, який, пройшовши серйозні випробування, створив свою незалежну державу.
    24 роки тому започатковано нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріплено його вікові, демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення, що вистраждано поколіннями українців з часів розпаду Київської Русі. За цей період країна стала частиною європейської спільноти й рівноправним членом міжнародних організацій.
      Водночас, через 24 роки своєї незалежності українська державність постала перед серйозними випробуваннями і викликами, пов’язаними в першу чергу з відстоюванням територіальної цілісності України. Частину території нашої держави (Автономну Республіку Крим) окуповано Росією, на іншій (Донецька та Луганська області) ведуться запеклі бої з сепаратистами, які нею підтримуються. Цю річницю Незалежності України ми відзначаємо у досить складних умовах. Сьогодні Українці знову змушені, ціною свого життя, виборювати право жити у вільній державі. Перед Україною, її громадянами стоять складні завдання, але ми впевнені, що разом здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави. І не має значення, де ми народилися чи проживаємо: у Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, не має значення скільки нам років і якою мовою ми розмовляємо. Вирішальним на даному етапі розвитку є збереження цілісності нашої Батьківщини заради нашого спільного майбутнього. І тільки прагненням до єдності та порозуміння, об’єднавшись разом ми можемо змінити його на краще, досягти загальносвітових стандартів життя і забезпечити добробут кожного громадянина України.
    В День Незалежності України, ми вітаємо усіх, хто своїми діями докладається до розбудови нової європейської держави України.
Переглядів: 376 | Додав: prbdut | Рейтинг: 0.0/0

                                                

Емблема закладу

Календар
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОШУК ПО САЙТУ

Статистика:
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 

Соціальні мережі