"Гості"




Меню сайту


Посилання на сайти:

//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/220x90_MONMS_static.gif 
//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/departament.jpg
//rbdut.ucoz.ua/_tbkp/poippo2.jpg 
Наш банер:

Хмаринка тегів

Акція За чисте довкілля розпочата Ансамбль танцю Усмішка ман виставка Вітамін КВН 2015 Ансамбль танцю Сузір'я Веселка 2015 огляд - конкурс переможці Полтавський РБДЮТ фестиваль Молодь обирає здоров'я День благоустрою в РБДЮТ талановиті діти веселка конкурс Весняні канікули виховний захід гурткова роботи дозвілля знай і люби свій край Перлина Весняна толока 2015 Весняний ярмарок атестація педпрацівників дюп конкурс дружин юних пожежних краєзнавство туризм спектр ЮІР Сигнал Увага діти! юні інспектори руху 1 червня день захисту дітей музеї–партнери акції. позашкільна освіта в Україні 2015 КВН 2016 МАН ПРБДЮТ Будинок творчості Полтав Будинок творчості БРБЮТ конкурс мін червона рута


Роздрукувать сторінку


Головна » 2014 » Февраль » 12 » Змагання 2014
21:36
Змагання 2014

11-12 лютого 2014 року відбулися обласні змагання інтелектуальної гри «Дебати - 2014» в Полтавському юридичному інституті Національної юридичної академічні імені Ярослава Мудрого. На  обласний етап  з’їхалися 24 найсильніші учнівські команди Полтавщини. Цього року у фіналі учасники  дискутували  на тему, яка викликала чималий резонанс у суспільстві – чи сприятиме дозвіл на короткоствольну вогнепальну зброю зниженню рівня злочинності.

Полтавський район представляли дві команди: «Фортуна» Розсошенської гімназії, керівник С.А. Галь, у складі: Кошель Любові, Протас Ірини та Цвітченко Аліни,  та «Факт» Центру дитячої дипломатії (с. Розсошенці), керівник І. А. Манохіна, у складі: Бандебері Анастасії, Палочки Анастасії та Следь Наталії..

У І відбірковому турі згідно жеребкування «Факт» зустрівся з командою «Лідер», яка представляла Великобагачанський район, а «Фортуна»  - з командою «Біле і чорне» Оржицької ЗОШ ім.. І. Я. Франка. Обидві команди Полтавського району показали високий рівень гри, що беззаперечно привело їх до перемоги у цьому турі.

На фото Світлана Олександрівна Галь зі своїми вихованцями.

У ІІ відбірковому турі «Факт» змагався з командою «Праймус» з  міста Комсомольська, а «Фортуна» - з «Надією» з Гребінки. Після цього туру далі пройшла тільки «Фортуна».

Для об’єктивнішого розуміння  картини змагань членами журі були вирішено провести чверть фінал гра «Дебати - 2014».  У цьому турі «Фортуна» зустрілась з «Ерудитом» з Диканського району. Завдяки своїй чіткій позиції, продуманій стратегії, безперечному володінню матеріалом «Фортуні» вдалось здобути перемогу і вийти у півфінал обласних змагань.

У передостанньому турі «Фортуна» зіграла з командою «Дайвери» Карлівської гімназії ім. Ніни Герасименко. Судді довго не моли вирішити хто ж здобув першість у цьому турі змагань. І лише з невеликим відривом у 20 балів перемогу присудили «Дайверам», які в подальшому і стали переможцями обласних змагань інтелектуальної гри «Дебати - 2014».

Колектив районного Будинку  дитячої  та юнацької творчості вітає команду «Фортуна» з виходом до півфіналу і бажає наснаги і терпіння у всіх починаннях!

 

Керівник гуртка історичне краєзнавство районного БДЮТ,

Євгенія Васюк

 

Переглядів: 651 | Додав: RBDUT | Рейтинг: 5.0/1

                                                

Емблема закладу

Календар
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОШУК ПО САЙТУ

Статистика:
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 

Соціальні мережі